-

dagdrömmen: den där var här och borstade tänderna med mig. klappade på mitt hår och berättade att den tyckte om mig, frågade om jag förstod det. det gjorde jag inte. sen sov vi bredvid varandra. i t-shirtar.

-

går på promenad. pratar om vad som är värst, att bli kastad från mount everest eller brinna upp. vill prata om något annat. hon frågar om vi ska prata om pojkar istället. gärna, säger jag. sen gungar vi. hon sjunger tyst, jag dagdrömmer. det är mörkt och prasslar från busken. men jag är aldrig rädd när hon är nära.

-

fin kväll: dricker öl, spelar yatzy och lyssnar på destiny's child med sandra.

-

lyssnar på musik som gör mig ledsen, äter majs som gör mig glad. tänker på hösten och ensamheten, kommer på att jag gillar hösten och ensamheten. mamma ringer, hon säger puss sju gånger när vi lägger på.

-

om jag hade gjort annorlunda den där femtonårskvällen kanske jag inte hade varit ledsen över någon som verkligen aldrig skulle vilja ha mig, idag.

-

topp tre finast idag:

ett. sandra
två. oc
tre. päron

-

det var vinter. han låg där, bredvid mig. frågade vad vi var, egentligen. jag svarade inte. han sa att vi är väl människor, det är väl det enda. ja det är vi nog, sa jag. ingenting mer. han och jag var ingenting. so come back, i am waiting kom på min sovskiva. han sa att han behövde vatten, jag visste att han inte alls behövde vatten. jag låg kvar. när låten var slut gick jag ut i korridoren. när han hörde mina knakande fötter gjorde han också det. jag frågade om han ville komma tillbaka. han kramade mig länge och fint och sa att det ville han. några månader senare slutade han med det. det var väl egentligen det finaste jag haft. synd att jag aldrig kan förstå något.

ps. låten är åtta minuter och två sekunder.

-

"du är väldigt söt, men jag umgås med en annan tjej just nu. är du okej?" men jaaaa, jag ville ju bara gå på toaletten. eller ha nya axlar att engagera mig i.

-

det är höst i göteborg nu. nöjd.

-

här i norra kortedala gillar vi: potatis.

-trivs

-

dagens:

humör: trött, glad
plus: potatis, sandra och sweetheart
minus: kanske att jag mådde illa och inte kunde stå upp när jag vaknade
önskan: nya strumpbyxor
saknad: malin
händelse: när vi gick och handlade mat, kanske
kläder: mörkblå pingisshorts, blommigt linne
planer: gå till bergsjöns bästa gunga

RSS 2.0